Astfel, in cadrul anchetei de conjunctura din luna februarie 2015, managerii din industria prelucratoare preconizeaza, pentru urmatoarele trei luni, o crestere moderata a volumului productiei (sold conjunctural +15%), o relativa stabilitate a preturilor produselor industriale (sold conjunctural +2%) si a numarului de salariati (soldul conjunctural +3% pe total industrie prelucratoare).

In activitatea de constructii se va inregistra o crestere moderata a volumului productiei (sold conjunctural +11%), a stocului de contracte si comenzi (sold conjunctural +8%), precum si a personalului(sold conjunctural +7%). In ceea ce priveste preturile lucrarilor de constructii, se preconizeaza o relativa stabilitate a acestora (sold conjunctural +2%).

Pentru comertul cu amanuntul, managerii au estimat pentru urmatoarele trei luni o crestere moderata a activitatii economice (sold conjunctural +13%), a volumului comenzilor adresate furnizorilor de marfuri de catre unitatile comerciale (sold conjunctural +12%) si a preturilor de vanzare cu amanuntul (sold conjunctural +10%). Numarul angajatilor va fi stabil (sold conjunctural +2%).

De asemenea, cererea de servicii (cifra de afaceri) va cunoaste relativa stabilitate in urmatoarele trei luni (sold conjunctural +5%), trend urmat si de numarul de salariati (sold conjunctural +5%) si de preturile de vanzare sau de facturare ale prestatiilor (sold conjunctural -1%).