Astfel, ca serie bruta, pe elemente de structura, au avut loc cresteri de 22,6% la lucrarile de reparatii capitale si de 17,5% la lucrarile de constructii noi, in timp ce lucrarile de intretinere si reparatii curente au scazut cu 6,5%. 

Pe obiecte de constructii, cladirile rezidentiale si cele nerezidentiale au inregistrat crestere, cu 53,9%, respectiv cu 27,7%, iar constructiile ingineresti au scazut cu 6%. 

Ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, au fost raportate cresteri pe toate elementele de structura astfel: lucrarile de reparatii capitale - 25,3%, lucrarile de constructii noi - 19,3% si lucrarile de intretinere si reparatii curente - 2,3%. 

Pe obiecte de constructii, ca serie ajustata, volumul lucrarilor de constructii a crescut la cladirile rezidentiale si la cele cladirile nerezidentiale cu 47,6%, respectiv cu 29,3%. Constructiile ingineresti au scazut cu 11,8%.  Comparativ cu decembrie 2014, in ianuarie, volumul lucrarilor de constructii a scazut cu 70,9% ca serie bruta si cu 5,4% ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate.