Cristi Borcea nu a investit singur in restaurantul sau din Miami, ci impreuna cu alti doi romani. In localul cu fete de masa in culorile echipei Dinamo, toti cei interesati pot sa comande shaorma cu de toate si, desigur, mici.

La doar doi ani de la inaugurare, "preocuparea" lui Cristi Borcea i-a adus insa mai multe necazuri decat bucurii: mai multe persoane s-au plans ca au ramas fara bani pe card, dupa ce au achitat consumatia la POS-ul din restaurant. Printre victime se numara si cativa conationali. Nestiind initial de unde li se trage, oamenii au facut reclamatie la banca.

"Banca m-a anuntat imediat, iar eu, la randul meu, am alertat FBI-ul. Sper sa se afle cat mai repede ce s-a intamplat" ,

a declarat Cristi Borcea pentru stirile ProTV. Agentii federali au inceput o ancheta, insa doar pe plan local deocamdata.

Coincidenta sau nu, de-a lungul vremii, carciuma parca a fost gandita sa inghita sume uriase. Construita in 1933 de faimosul gangster Al Capone, cladirea a gazduit un bordel si un casino. Legenda spune ca aici isi pastra mafiotul toti banii obtinuti pe cai ilegale.

Ramane de vazut daca de aceasta data agentii FBI vor avea mai mult noroc ca acum 80 de ani.