Moştenitoare a unei importante dinastii bancare britanice după sinuciderea tatălui său, Kate Rothschild se afla în casă împreună cu copiii săi şi dormeau în timp ce a avut loc jaful.

Hoţii au escaladat faţada casei situată în West London şi au sustras piese de bijuterie, printre care şi numeroase ceasuri care i-au aparţinut tatălui ei, Amschel Rothschild, care s-a sinucis în 1996.

"Au luat tot ceea ce Kate avea mai de preţ: inelul de logodnă, verigheta şi toate bijuteriile pe care i le-am dăruit când eram căsătoriţi, sau cadouri primite în adolescenţă de la tatăl sau bunica ei", a declarat fostul ei soţ, Ben Goldsmith, care a dat detalii despre acest furt.

Jaful se adaugă unei serii de evenimente nefericite pentru familia Rothschild.

Kate s-a căsătorit în urmă cu zece ani cu Goldsmith, unind astfel două dinastii bancare importante. Însă căsnicia lor s-a destrămat după ce a devenit publică infidelitatea lui Kate cu rapperul Jay Electronica.

Goldsmith a recurs la Twitter pentru a scoate la lumină aventura soţiei sale. Între timp, fratele său, Zac Goldsmith, îşi destrăma propria căsnicie printr-o relaţie cu Alice Rothschild, sora lui Kate.

A fost un adevărat scandal, care a ocupat paginile tabloidelor timp de mai multe luni. În prezent, Kate se află alături de Jay, împreună cu care a pus pe picioare mai multe afaceri în lumea muzicii, sortite toate eşecului.