Pe o plaja din sudul Chinei, antrenamentele sunt in toi. Echipate de lupta, mai multe tinere fete se pregatesc cot la cot cu baietii pentru a deveni candva garda de corp a unui chinez cu stare.  

Sunt peste 200 de miliardari si un milion de milionari in China, asa ca cererea este mare, iar ultima moda in materie de protectie sunt femeile bodyguard.  

Pentru tinerele cu vocatie de luptatoare, un fost agent de paza al actorului Jackie Chan a deschis o tabara speciala de pregatire, iar doritoarele nu lipsesc.

O femeie bodyguard este platita mai bine decat un barbat. Poate castiga si 100 de dolari pe zi, un salariul frumusel, daca stam sa ne gandim ca salariul anual mediu al unui chinez este de 1500 de dolari.  

Cursurile dureaza trei luni si nu sunt deloc ieftine. Costa in jur de 3.000 de dolari si impun reguli stricte. Cursantele nu au voie sa aiba intalniri decat daca au peste 28 de ani. Asta fiindca o relatie amoroasa le poate afecta concentrarea.

Fetele isi exerseaza loviturile sub apa si se pregatesc sa isi sperie adversarul cu tipatul de lupte. In China, este interzisa detinerea de arme, asa ca un bodyguard trebuie sa fie maestru in lupta corp la corp.