Astfel, cel mai probabil, in urma acestei decizii a grupului celor mai bogati oameni ai planetei, guvernatorul de Texas, Rick Perry (foto), va fi cel care il va infrunta pe actualul presedinte Barack Obama in alegerile din 2012.

Potrivit Infowars.com, "o intalnire dubioasa, secreta si nedemocratica intre elitele globale" arata cine controleaza puterea si cine face de altfel jocurile in conditiile in care "americanii de rand sunt distrasi de notiunea iluzorie ca alegerea lor din 2012 va fi libera".

Perry ar urma ca foarte curand sa-si anunte decizia de a candida.

"Perry a spus ca in curand va spune ce decizie a luat. Un membru care face parte din echipa de campanie a spus ca este foarte aproape de a intra in cursa prezidentiala, momentan testandu-si sansele", scrie si The Guardian.

Potrivit Infowars, actualul guvernator de Texas si posibilul viitorul sef al SUA a participat la intalnirea Bilderberg din 2007, din Istanbul si prin acest lucru a incalcat "Legea Logan" din SUA, care interzice "cetatenilor neautorizati" sa negocieze cu guvernele straine.

Dar nici Bill Clinton, fost guvernator de Arkansas, nu este strain de intalnirile acestui grup Bilderberg si desi era necunoscut dupa ce a participat la o astfel de intalnire a ajuns sa candideze si sa castige prezidentialele din anul urmator.

La fel si Tony Blair a ajuns sa candideze cu succes la postul de prim-ministru al Marii Britanii, in 1997, dupa ce anterior participase la o astfel de intalnire secreta.

Republicanii incearca sa isi caute un candidat credibil si influent, luand in considerare ca sondajele de pana acum arata ca, orice candidat ar inscrie in cursa pentru prezidentiale, republicanii ar pierde, iar Barack Obama ar obtine al doilea mandat.

Statele Unite au datorii publice uriase, iar Guvernul ar putea intra in incapacitate de plata.

Agentia de rating Fitch a avertizat recent ca vede riscuri de default (incapacitate de plata, n. red.) pe datoria de stat si in SUA.

Asta daca Administratia si Congresul nu vor reusi sa ajunga pana in august la un consens privind aprobarea cresterii plafonului datoriei de stat, cand Trezoreria va fi consumat toate fondurile de urgenta pe care le are la dispozitie pentru astfel de situatii.