Conform sursei citate, pariorul a mizat 600 de euro la o cota de 2.100. Site-ul nordpresse.be a scris ca acesta este cel mai mare castig din istoria pariurilor facute la un turneul final al Cupei Mondiale.

Intr-un interviu acordat pentru Algemeen Dagblad, olandezul a recunoscut ca a pus pariul in momentul in care se afla in stare de ebrietate.

Si un roman a dat aseara lovitura. Potrivit www.stirileprotv.ro, la scorul de 4-0, un constantean a realizat ca va urma un "masacru", asa ca ar fi pariat 50 de lei ca meciul se va termina 7-1.

Desi a avut ceva emotii, ultimul gol fiind inscris in minutul 90, acesta a castigat 2.381 lei, cota fiind de 50 de lei, sustine casa de pariuri.

L'Express: Nu exista niciun castigator la pariuri cu scor corect pe meciul Brazilia - Germania

Pe de alta parte, site-ul publicatiei franceze L'Express a scris, miercuri, ca nu exista niciun castigator la pariuri cu scorul corect 1-7 pentru semifinala Brazilia - Germania de la Cupa Mondiala.

Publicatia franceza dezvaluie ca site-ul belgian nordpresse.be, care a scris ca un olandez a obtinut aproximativ 1,3 milioane de euro, este unul specializat in parodii si a dat cateva exemple de materiale publicate in ultima perioada: "Neymar revine in scaun cu rotile pentru a-si ajuta echipa", "Statuia lui Iisus inlocuita cu Angela Merkel la Rio?" si "Justin Bieber a fost resuscitat!".

De asemenea, lexpress.fr scrie ca site-ul nordpress.be indica faptul ca Algemeen Dagblad, cotidian olandez, a publicat un interviu cu castigatorul pariului, dar acest articol nu se regaseste pe site-ul publicatiei din Olanda.

Mai mult, fotografia din nordpress.be care il arata pe castigator este a unui om arestat in luna iunie.

L'Express a scris ca un francez a pariat ca scorul final al partidei Brazilia - Germania va fi 1-7, dar a facut acest lucru atunci cand nemtii deschisesera deja scorul. El a mizat 50 de centi si a avut un castig de 125 de euro.

Alte doua persoane au pariat ca Germania va castiga cu scorul de 7-0 si ar fi putut obtine 4.000 (cu 20 de euro pariati), respectiv 2.250 de euro (cu trei euro pariati), daca brazilianul Oscar nu inscria in minutul 90+1.

Reprezentativa Germaniei s-a calificat in finala Cupei Mondiale, dupa ce a invins, marti, la Belo Horizonte, cu scorul de 7-1 (5-0), selectionata Braziliei, in semifinalele competitiei.

Golurile Germaniei au fost marcate de Muller '11, Klose '23, Kroos '24, '26, Khedira '29 si Schurrle '69 si '79. Pentru Brazilia a inscris Oscar '90+1.

Germania joaca duminica pentru un al patrulea titlu mondial, dupa cele din 1954, 1974 si 1990.