Actiunile DDMG au inchis vineri in scadere cu 39%, la 60 centi pe unitate, cel mai mare declin si cea mai redusa cotatie de la listarea la bursa, efectuata anul trecut. Cel mai ridicat pret atins de companie a fost de 9,2 dolari pe actiune, in luna mai a acestui an.

Presedintele si directorul general al companiei, John Textor, a demisionat, urmand sa fie inlocuit de Ed Ulbrich, un membru cu vechime al board-ului executiv, scrie Bloomberg.

Compania, cofondata in 1993 de James Cameron, trebuie sa-si restructureze datoriile si sa reduca cheltuielile. DDMG are datorii de 141,7 milioane de dolari pe baza datelor de la jumatatea acestui an.

Digital Domain a concediat aproape toti angajatii din Port St. Lucie, Florida, unde isi are sediul, in timp ce studiourile pe care le detine in California si Vancouver vor continua sa functioneze. Compania lucreaza la filmul "Ender's Game", produs de Lions Gate Entertainment, care ar trebui sa apara in noiembrie 2013.

Compania a contribuit la peste 80 de filme importante si a creat holograma care a imitat un concert live al rapperului Tupac Shakur, la festivalul Coachella din acest an.