Companiile participante la targ ofera peste 200 de joburi, atat pozitii de entry level, cat si programe de trainee si internship.

Evenimentul virtual se adreseaza in special absolventilor din promotia 2012 de la ciclul de licenta si masterat din Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara, dar si altor absolventi si tineri profesionisti care doresc sa se angajeze in aceasta vara, au anuntat organizatorii.

Angajatorii cauta tineri cu studii superioare care, desi nu au experienta, au acumulat anumite competente de lucru prin implicarea in activitati de voluntariat, practica sau initiative proprii. Cei care vor sa se angajeze trebuie sa se adapteze cu usurinta lucrului in echipa, sa aiba abilitatile de comunicare, sa fie receptivi, pasionati si proactivi. De asemenea, un avantaj il constituie cunoasterea limbilor straine.

Pe langa oportunitatea de a-si lansa cariera intr-o companie de top imediat dupa absolvire, in cadrul targului online HiPo.ro vor avea acces la un ghid practic de angajare alcatuit din 4 articole de cariera ce ofera sfaturi pentru proaspat absolventi legate de procesul de recrutare.

In plus, vizitatorii targului au posibilitatea de a castiga un laptop sau una din cele 10 sedinte de consiliere in cariera oferite de consultanti in resurse umane daca isi inscriu CV-ul pe www.hipo.ro pana pe 15 august 2012.