"Am lucrat in multe locuri - in constructii, bucatarii, depozite", a declarat barbatul in varsta de 27 de ani, care locuieste in Lucan si este tatal a doi copii.

"Primesc ajutor social, dar urasc acest lucru", a adaugat el. "M-am plimbat in fiecare zi, lasandu-mi CV-uri la companii din tot orasul. M-am inregistrat la ofiterul meu local privind angajarile si merg la agentii care te ajuta sa iti gasesti de lucru. Dar tot ce am primit sunt scrisori care afirma: va multumim pentru candidatura, nu avem nevoie de nimeni pentru moment, dar vom pastra CV-ul dumneavoastra in baza noastra de date. Nu vreau sa stau pe ajutor social la nesfarsit", a explicat el.

Dupa ce a vazut succesul inregistrat de o persoana din Marea Britanie, Paul Grierosu a decis sa imprumute ideea acesteia de a face pe omul-sandvis si s-a postat in fata RDS (Royal Dublin Society) cu pancarta pe care se poate citi "Dati-mi un loc de munca", in speranta ca va atrage atentia vreunui angajator. "Mi-am spus ca trebuie sa incerc acest lucru. Nu voi renunta pana nu voi obtine un loc de munca", a declarat el.

"Cateva persoane mi-au luat CV-ul. Sper ca cineva sa imi ofere un loc de munca", a adaugat el.

Sotia lui Paul, Adriana, este de asemenea in cautarea unui loc de munca, iar cuplul are doua fete, Jeanine (8 ani) si Erika (4 ani).