Acestia au povestit, pentru gandul, ce a insemnat pentru ei sa imparta acelasi birou cu Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook.

Mark Zuckerberg vine zilnic la birou, imbracat in jeansi si incaltat cu papuci Adidas, asa cum este infatisat si in filmul "The social network", spune Cristina Petrovici, studenta la Universitatea din Bucuresti, care s-a intors recent din America, unde a lucrat ca intern la Facebook timp de trei luni, pe postul de programator.

Miliardarul poarta mereu un tricou gri, despre care se zvonea ca ar fi acelasi, spune ea, insa Mark a demontat aceasta speculatie, spunand ca este un om simplu si ca are aproape 50 de tricouri la fel si chiar 50 de perechi de jeansi acelasi model. Zuckerberg le-a povestit angajatilor cum o data a fost provocat de un prieten sa poarte timp de un an camasa si cravata. "A acceptat provocarea, insa nu s-a mai simtit la fel de creativ imbracat in tinuta formala, iar cand a revenit la tricou si jeansi s-a simtit mult mai destins", povesteste Cristina.

Fondatorul Facebook, mai spune ea, obisnuieste sa vina la birou pe jos, mai ales atunci cand il aduce la munca pe Beast, catelul lui alb.

Nu este insa singurul lucru nonconformist. Zuckerberg "organizeaza in weekend-uri gratare la el acasa, unde uneori ii invita pe interni. Anul acesta insa au fost aproape 400 de studenti din toata lumea in internship la Facebook si nu ar fi incaput toti intr-o singura seara acasa la Mark, iar ca sa nu discrimineze pe nimeni a impartit invitatii pe mai multe serii", spune romanca.

Citeste continuarea pe www.gandul.info