"In ultimul an am crescut foarte mult in Romania, iar in prezent, la Cluj-Napoca, Endava numara mai mult de 300 de angajati fata de 190 la inceputului anului, ceea ce reprezinta o crestere de peste 60% a numarului de angajati. In urmatorii trei ani, vrem sa ajungem la 500 de oameni (...). Planurile de recrutare ale companiei au in vedere ca minimum 20% dintre noii angajati sa fie tineri absolventi, Endava continuand si in 2013 programele de angajare a acestora", a declarat intr-un comunicat Valentin Metzger, directorul Endava Cluj-Napoca.

El a aratat ca pe langa proiectele IT derulate pentru clienti din Marea Britanie, Statele Unite, Germania sau Romania, centrul din Cluj-Napoca furnizeaza si servicii de suport catre toate locatiile grupului Endava, incluzand resurse umane, contabilitate si achizitii.

Metzger a adaugat ca Endava si-a dublat in acest an suprafata de spatii de birouri inchiriata la Cluj-Napoca, ajungand la un total de peste 2.900 de metri patrati in ambele sedii detinute.

Endava a fost infiintata in anul 2000 si este o companie de servicii IT. Cu aproape 1.000 de angajati, Endava are opt sedii in Marea Britanie, Statele Unite, Romania si Republica Moldova si o cifra de afaceri de 37 de milioane de euro in anul fiscal 2011-2012.

In Romania, Endava are 600 de angajati in birourile din Cluj-Napoca, Iasi si Bucuresti.