Furnizorul de tehnologii şi servicii organizează campania 'Descoperă Bosch Cluj', adresată persoanelor care doresc să lucreze în cadrul fabricii din Cluj şi celor care vor să interacţioneze cu tehnologia automotive.

Persoanele interesate pot participa la unul din cele două evenimente organizate în luna martie, la campusul fabricii Bosch din Jucu, judeţul Cluj. Aici, Bosch produce din 2013 unităţi electronice de control pentru clienţi globali din industria auto, din domenii cum ar fi asistenţă la condus şi siguranţă şi confort.

În cadrul Zilei Recrutării din 17 martie, compania organizează interviuri pe loc în vederea recrutării pentru una din următoarele poziţii: operatori asamblare finală, operatori specializaţi în procese automatizate, operatori roboţi industriali, operatori calitate, gestionari şi distribuitori de materiale.

Pentru cei interesaţi să se alăture echipei Bosch Cluj, care nu pot fi prezenţi la eveniment, compania organizează interviuri de angajare în fiecare zi de luni.

Bosch continuă campania cu evenimentul Ziua Tehnologiei Automotive, în data de 24 martie, care este dedicat studenţilor, masteranzilor, specialiştilor, dar şi celor interesaţi să cunoască activitatea fabricii Bosch Cluj. Aceştia vor putea participa la workshop-uri dedicate tehnologiei avansate din fabrică şi unde se vor prezenta proiectele speciale ale companiei.

De asemenea, specialiştii în resurse umane prezenţi la eveniment vor oferi consultanţă şi informaţii celor interesaţi de posturile de ingineri de proces, ingineri de testare şi de calitate, inginer electronist, specialişti în Data Mining şi Industrie 4.0, tehnicieni în electronică, electromecanică, testare electrică şi tehnicieni de proces, dar şi de poziţii în domeniul financiar şi contabil, resurse umane sau logistică.

Grupul Bosch este prezent pe piaţa din România de peste 20 de ani şi are peste 5.000 de angajaţi în patru centre. În anul 2016, Bosch a înregistrat un volum de vânzări de 332 milioane de euro pe piaţa din România. Pe lângă centrul de cercetare – dezvoltare din Cluj şi unităţile sale de producţie pentru soluţii de mobilitate din Cluj şi din Blaj, Bosch mai operează şi o unitate de producţie de tehnică liniară, localizată tot în Blaj, precum şi un centru de servicii de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în Timişoara.

În Bucureşti, Bosch operează un birou de vânzări pentru produsele diviziilor soluţii de mobilitate, bunuri de larg consum şi tehnologie pentru construcţii şi energie. În plus, o filială a BSH Hausgeräte GmbH, activă pe piaţa electrocasnicelor, are sediul în Capitală.

Grupul Bosch are peste 400.000 de angajaţi la nivel mondial şi a generat vânzări de peste 78 miliarde de euro în 2017.