Potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), la bursa participa peste 2.000 de angajatori care pun la dispozitia celor interesati aproape 20.000 de locuri de munca, la nivel national.

Cele mai multe joburi sunt pentru persoanele fara studii superioare, in special in domenii precum fabricarea articolelor de imbracaminte, constructii, activitati de asigurari, reasigurari si ale fondurilor de pensii, in industria alimentara, in comers si in domeniul hotelier.

Pentru cei cu facultate sunt disponibile doar 1.500 de locuri de munca, cele mai multe pentru ingineri, medici, consultanti financiari si consilieri in asigurari.

Cea mai bogata oferta este in Bucuresti si in judetele Constanta, Iasi, Bacau, Timis si Prahova.

In Bucuresti, bursa incepe la ora 9.00 si se desfasoara in foaierul Palatului National al Copiilor.

Persoanele care vor sa-si gaseasca un job intr-o multinationala, pot trece astazi si maine pe la Sala Palatului, unde se desfasoara targul “Angajatori de Top”.

La targ sunt disponibile 1.600 de pozitii intr-unele dintre cele mai mari companii din Romania, care se adreseaza atat studentilor, cat si celor cu experienta.

Domeniile in care se fac cele mai multe angajari sunt IT&C, contabilitate, finante, banci, inginerie, client service, vanzari, achizitii si logistica, marketing, juridic, consultant sau resurse umane.

Intrarea la targ se face vineri intre orele 10.00 si 18.00 si sambata, intre orele 10.00 si 17.00. Conditia de participare este preinregistrarea pe portalul www.hipo.ro.