Cele mai multe dintre joburile disponibile se gasesc in Bucuresti (993), Iasi (945), Constanta (795), Dolj (793), Cluj (469), Hunedoara (468) si Timis (457), potrivit unui comunicat al ANOFM

Peste 10.000 de posturi se adreseaza persoanelor cu studii medii, profesionale si lucratorilor necalificati. Cei mai cautati sunt lucratorii, operatorii si muncitorii necalificati din industria textila, aproape 3.000 de astfel de joburi fiind disponibile pe intreg teritoriul tarii.

Pozitii deschise sunt si pentru agenti de securitate, soferi, lacatusi mecanici, vanzatori, manipulanti marfuri, ospatari si bucatari.

Daca insa ai studii superioare si vrei sa lucrezi in domeniul absolvit, afla ca, la nivel national, sunt disponibile 995 de locuri de munca, in domenii precum agricultura, comert, constructii, economie, finante-banci, industrie si IT.

Cei mai cautati sunt, fara doar si poate, inginerii din toate domeniile de activitate, fie ca vorbim despre sectorul auto, agricultura, industrie, productie sau informatica.

Poti cauta mai multe informatii despre joburile disponibile din judetul tau si aplica pentru pozitiile deschise de aici!

Citeste si:

Stii ce contine noul Cod al muncii? Cat de greu te vei angaja si cat de usor vei fi dat afara

 Europa iese din recesiune si ofera sute de mii de locuri de munca