Compania angajeaza specialisti IT pasionati de domeniul auto, pe pozitii de Technical Lead, C++ Developer si Test Specialist, acestea vizand competente de lucru cu tehnologii si limbaje IT, precum Linux, C++ si cunostinte avansate de engleza.  

"Proiectele Luxoft Romania din domeniul auto au crescut in numar si complexitate, de la an la an, astfel ca Divizia Auto a evoluat intr-un ritm sustinut si a ajuns sa numere sute de persoane. Vom continua sa atragem specialisti pasionati de domeniul auto in aceasta divizie, pentru a creste capacitatea noastra de a raspunde cererii din piata cu cele mai bune solutii", a declarat Bogdan Pelinescu, director general Luxoft Romania.  

In Romania, compania dezvolta solutii software pentru clienti globali din sectorul auto.

"Ne respectam angajamentul de a contribui la formarea viitoarelor generatii de profesionisti si lideri din industria IT. De aceea, recrutam atat persoane cu experienta relevanta in domeniu, cat si tineri aflati la inceput de drum, pe care ii pregatim si carora le oferim cadrul necesar pentru a evolua profesional", a mai spus Pelinescu.  

Luxoft Holding, Inc. are peste 10.000 de angajati care isi desfasoara activitatea in 30 de birouri din 16 tari din America de Nord, Mexic, Europa de Vest si de Est, Asia-Pacific si Africa de Sud.  

Luxoft a intrat pe piata romaneasca in anul 2008, prin achizitia ITC Networks, una din cele mai mari si mai vechi companii de software de telecomunicatii de pe piata locala.