Potrivit unui comunicat al organizatorilor, cele 5.000 de oportunitati de angajare se adreseaza atat profesionistilor - 16% dintre joburi sunt pentru candidatii cu peste 3 ani experienta, cat si celor aflati la inceput de cariera.

Printre joburile oferite se numara: analist programator Java, consultant in resurse umane, consilier juridic, asistent achizitii, Junior Brand Manager, Project Manager, sau consultant asigurari de viata.

Cele mai multe dintre companiile participante la targ fac angajari in Bucuresti, dar exista oferte si pentru Timisoara, Iasi, Cluj-Napoca, Brasov, Arad (7%), Ploiesti, Sibiu sau Targu-Mures.

Pentru a aplica la pozitiile deschise, organizatorii recomanda vizitatorilor sa se inscrie la eveniment folosind butonul de inscriere accesibil la sectiunea dedicata evenimentului, pe www.hipo.ro. Pentru prezenta in cele doua zile Angajatori de Top trebuie sa isi descarce CV-ul Barcode pe care il pot accesa din contul lor pe www.hipo.ro.

In acelasi timp, vizitatorii targului vor avea posibilitatea sa participe la cele peste 20 de SkillShop-uri utile pentru dezvoltarea personala si profesionala destinate profesionistilor, absolventilor si studentilor. Sesiunile din aceasta toamna sunt concentrate pe trei directii: dezvoltarea abilitatilor si competentelor, dezvoltarea carierei si lansarea programelor de internship/trainee.

Totodata, peste 20 de manageri si specialisti vor impartasi cunostintele acumulate in zone precum Software Development, Cloud, IoT, Gaming, Big Data sau Banking.

Participarea la workshopuri si conferinte este gratuita, iar cei interesati pot afla mai multe detalii aici: http://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/bucuresti/conferinte_seminarii

Intre companiile care au confirmat prezenta la Angajatori de Top Bucuresti se numara Kaufland Romania, Accenture, Adecco, Allianz, Banca Transilvania, BCR, British American Tobacco, Carrefour, DB Schenker SSC, Dell, Deutsche Telekom, Grup Renault Romania, Henkel, Hewlett Packard Enterprise, Huawei, Johnson & Johnson, JYSK, Lidl Romania, L'Oréal Romania, Luxoft, McDonald`s Romania, Microsoft etc.

Accesul la eveniment este gratuit in baza inscrierii pe www.hipo.ro si va fi permis vineri, 14 octombrie, in intervalul 10.00-18.00 si sambata, 15 octombrie, in intervalul 10.00-17.00, la Sala Palatului din Bucuresti.