Potrivit Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca (AMOFM), jumatate din locurile de munca vacante din Bucuresti se adreseaza muncitorilor calificati, majoritatea fiind pentru lucratori in contructii sau in industria usoara si pentru soferi.

Astfel, cei mai cautati sunt electricienii in constructii (95), lacatusii mecanici si montatorii (peste 100) sau confectionarii (peste 50).

Cererea pentru soferi ramane in continuare ridicata, angajatorii din Capitala avand nevoie de 150 de salariati.

Pentru absolventii de studii medii sunt disponibile 163 de locuri de munca, cei mai cautati fiind paznicii (60) si tehnicienii constructori (28).

Oferta de joburi pentru absolventii de studii superioare a crescut considerabil fata de saptamana trecuta, de la 54 de oferte la 243. Angajatorii recruteaza, de asemenea, specialisti pentru constructii, ca de exemplu ingineri contructii civile sau ingineri materiale de constructii, dar si manageri si consilieri pe diferite domenii.

Pentru muncitorii necalificati angajatorii pun la dispozitie 273 de locuri de munca, majoritatea pentru lucratori la salubrizare sau pentru manipulanti marfuri.

Oferta completa de locuri de munca vacante din Bucuresti o poti gasi pe site-ul AMOFM