In aceste conditii, evenimentele pentru care opteaza cei mai multi dintre candidati sunt targurile de cariera, evenimentele de tip open days si prezentarile de companie.

Targul de joburi “Angajatori de Top” isi deschide portile, in aceata toamna, in Bucuresti, in zilele de 17 si 18 octombrie, la Sala Palatului si isi propune sa reuneasca peste 100 de companii mari care vor sa angajeze atat persoane cu experienta, cat si juniori si studenti.

Totodata, la targ vor fi oferite peste 1.000 de locuri de munca vacante, iar compania organizatoare estimeaza ca la eveniment vor fi prezenti peste 5.000 de vizitatori, in cele doua zile.

Companiile care au confirmat pana in prezent prezenta la eveniment eveniment provin din domenii precum: IT, telecom, outsourcing, financiar-bancar, retail, FMCG, inginerie. Cateva dintre companiile participante sunt: Renault Romania, Vodafone, Telekom Romania, Bitdefender, HP, Oracle, Raiffeisen Bank, Dell, Ericsson, BRD - Groupe Société Générale, Deutsche Bank, British American Tobacco, IBM, ING Asigurari de Viata, sau Microsoft.

Pe langa editia din Bucuresti, targul “Angajatori de Top” va fi organizat si in Iasi (24-25 octombrie, Atriumul Palas Mall) si Timisoara (31 octombrie - 1 noiembrie, C.R.A.F.T.), iar in perioada 3-16 noiembrie va avea loc si un targ virtual, pe www.hipo.ro.

La editia din primavara, cele 3 evenimente au reunit peste 160 de angajatori, companii multinationale si angajatori locali care au oferit peste 5.000 de oportunitati de cariera.