BNR cauta doi tiparitori de bancnote, potrivit unui anunt publicat pe site-ul de recrutari Bestjobs.ro. Candidatii ideali sunt cei cu studii medii, cel putin 10 ani experienta ca tiparitor pe masini offset si/sau de tipar, din care cel putin jumatate pe masini de tiparit comandate de calculator.

Printre alte cerinte enumarate sunt seriozitatea, corectitudinea, simtul raspunderii, dar si cunoasterea limbii engleze la nivel mediu. Sunt avantajati candidatii cu experienta in domeniul tiparului de securitate. Important de notat: BNR cauta candidati cu domiciuliul stabil in Bucuresti pentru aceste posturi.

Pentru postul de casier tezaur, candidatul ideal trebuie sa fi absolvit liceul economic, sa aiba cel putin trei ani de experienta in gestiunea de valori, sa cunoasca legislatia in domeniu, sa aiba domiciliul stabil in Capitala si sa fie meticulos, se arata in anuntul de angajare postat pe BestJobs.


Imprimeria BNR recruteaza si un un expert achizitii publice. Cei interesati trebuie sa aiba absolvite studii superioare in domeniul tehnic, cel putin trei ani de experienta in achizitii publice intr-o societate de productie tipografica, sa cunoasca legislatia din domeniul achizitiilor publice si sa stie sa intocmeasca documentatia necesara pentru urmarirea derularii achizitiilor. Totodata, operarea pe calculator, precum si cunoasterea limbii engleza la nivel mediu, reprezinta un avantaj.

Totdata, se cauta si un inginer IT. Imprimeria BNR recruteaza pentru acest post un candidat cu studii superioare si cel putin 3 ani experienta in domeniu, cunostinte avansate de limba engleza, care sa stie sa programeze retele interne de calculatoare cu maximum 10 statii de lucru si sa dezvolte, totodata, aplicatii de uz intern pentru gestionarea de baze de date de mici dimensiuni.