O firma din Spania, care activeaza in domeniul agriculturii, vrea sa angajeze 800 de romani la cules de capsuni in zona Huelva, din februarie 2015.

Vor fi organizate selectii in mai multe judete din tara.

Acte necesare

"Una dintre conditiile impuse celor interesati este inregistrarea in baza de date a AJOFM ca persoane aflate in cautarea unui loc de munca in strainatate. Actele necesare pentru a fi luati in evidenta sunt o copie dupa actul de identitate cu o valabilitate de minim sase luni, adeverinta medicala eliberata de medicul de familie din care sa reiasa ca este apt de munca, cazier judiciar și curriculum vitae. Termenul limita de inregistrare a dosarelor este 15 ianuarie 2015", a declarat purtatorul de cuvant al AJOFM Vaslui, Laura Toporascu. 

Persoanele care vor fi selectate vor castiga 39,48 de euro brut pe zi, achitati o data la doua saptamani prin transfer bancar.

Cazarea este oferita de catre angajator in schimbul achitarii sumei de un euro pe zi.

Transportul catre locul de munca este platit de angajator.

Perioada de proba este de 15 zile, timp in care atat angajatul cat si angajatorul pot rezilia contractul. Daca in acest timp decizia de reziliere a contractului apartine angajatului, acesta va suporta din buzunarul propriu contravaloarea drumului de intoarcere. 

Timpul de lucru este de sase ore și jumatate pe zi, 39 de ore pe saptamana, impartite in sase zile, a saptea este zi fiind libera.

Programul de lucru incepe la primele ore ale diminetii, iar in decursul celor sase ore și jumatate de lucru pe zi este prevazuta o pauza de o jumatate de ora.