Cel mai cunoscut constructor de maisni din Italia si din lume recruteaza oameni fara experienta pentru joburi in mai multe domenii. Specializarile scoase la concurs sunt urmatoarele: “motoare de masini”, “tehnologia motoarelor”, “aliaje”, “analiza in comapnie”, “servicii postvanzare”. Fiecare domeniu presupune cateva cerinte, explicate in detaliu pe site-ul companiei.

Candidatii care reusesc sa treaca de interviu vor urma un curs de sase luni la Maranello, Italia, dupa care se vor califica pentru un post definitiv in cadrul companiei auto.

Printre cei care au cele mai mari sanse sa fie chemati la interviul de angajare sunt candidatii care au absolvit o facultate de profil in ultimele 12 luni. O conditie invariabila este cunoasterea temeinica a limbii engleze.

Inscrierea se face pe site-ul companiei, apoi urmeaza interviurile online pentru verificarea limbii engleze, un test psihologic si unul tehnic (in functie de specificitatea postului liber). Cei care reuseasca sa treaca de aceste probe vor participa la o videoconferinta. Ultima etapa consta intr-un interviu la sediul din Maranello.

Tot procesul are loc in limba engleza. Data limita pentru aplicare este 17 februarie.