Potrivit sursei citate, durata contractului este de aproximativ 3 luni, iar timpul de lucru este de 40 de ore/săptămâna.

În timpul campaniei, în funcție de producție, există posibilitatea să se efectueze ore suplimentare.

Data estimată de angajare este sfârșitul lunii februarie sau începutul lunii martie 2018.

Sunt solicitate persoane apte pentru muncă la câmp, având avantaj persoanele cu experiență în agricultură sau la muncă în sere.

Angajatorul asigura cazarea contra sumei de 2 euro/zi, plătește transportul către Portugalia, costul acestuia urmând a fi dedus din primele salarii.

Salariul oferit variază intre 603 și 1053 euro brut/luna. Muncitorii vor lucre 40 de ore pe zi, timp de 5 zile pe săptămână, cu 2 zile libere prin rotatie.

Nu este obligatoriu că persoanele care doresc să ocupe aceste posture să știe limbi străine, însă cunoașterea englezei, spaniolei sau portughezei la nivel de baza constituie un avantaj.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul A.J.O.F.M. Ilfov, care poate fi contactat la sediul A.J.O.F.M. Ilfov din str.Ruginoasa, nr.4, sector 4, București sau la telefon 021.332.37.08/ 112.

Inscrierea în baza de date pentru muncă în străinătate se realizează pe baza următoarelor documente: copie după cartea de identitate, adeverință medicală (apt pentru muncă în străinătate) și CV EUROPASS în limba romana.

Termenul limita pentru depunerea dosarelor este dată de 31.12.2017.