Potrivit unui anunț postat pe un site de joburi, angajații vor lucra la preluarea și ambalarea alimentelor și vor învăța să utilizeze mașinile de marcare, tăiere și ambalare ​în cadrul fabricilor din Möckmühl, Heilbronn și Heilbad Heiligenstadt din Germania.

Candidații trebuie să fie dispuși să lucreze în ture, în weekend și în zilele de sărbătoare legală, să înțeleagă normele de calitate, igienă și de curățenie, să fie amabili, flexibili și să aibă capacitatea de a lucra în echipă.

De asemenea, cei interesați trebuie să fie dispuși să învețe limba germană, pentru înțelegerea minimă a instrucțiunilor de utilizare a echipamentelor. Experiența profesională în procesarea cărnii reprezintă un avantaj.

Angajatorul va plăti un salariu lunar care pornește de la 1.865 euro brut, în funcție de postul ocupat și asigură o locuință cu taxe minime și susținere pentru rezolvarea problemelor administrative, precum și asistența permanentă a unei persoane de contact vorbitoare de limba română, la fața locului. Totodată, angajații au posibilitatea unei perioade de repaus de până la 3 luni.

Puteți APLICA AICI pentru aceste joburi.

Kaufland precizează că vor fi contactați doar candidații care corespund cerințelor menționate mai sus.