Prin reteaua Eures, in Germania, este disponibil un post de inginer software la o companie internationala cu domeniu de activitate in industria alimentara si a bauturilor, a produselor lactate si in industria farmaceutica. Candidatii trebuie sa aiba experienta in programare PLC (Siemens), baze de date, sisteme SCADA, programare Visual Basic/C++, cunostinte hardware/diagrame electrice, experienta in controlul sistemelor si al instrumentarii in echipamente de proces, dar si disponibilitate de a calatori. De asemenea, cei interesati ar trebui sa aiba cunostinte foarte bune de limba engleza, dar si cunostinte de limba germana. Salariul oferit pentru inceput este, pentru inceput, de 2.800 euro brut/luna.

In Malta, sunt disponibile cinci posturi programator senior in dynamics AX. andidatii trebuie sa detina o diploma in IT sau echivalent, cel putin patru ani experienta in programare X++, capacitatea de a discerne aspectele cheie si sa se ocupe de ele in mod eficient, competente organizationale, cunostinte foarte bune ale zonelor functionale ale Dynamics AX, precum si testarea lor, logica si sistematica in abordare pentru sarcini si planificare, capacitatea de a comunica cu oamenii privind diverse expertize tehnice, dar si cunoastere a limbii engleze la nivel avansat. Salariul brut oferit este de 25.000 - 30.000 euro pe an, in functie de experienta. Angajatorul mai asigura zborul catre Malta, plus cazare la hotel pentru primele 10 nopti.

In Olanda, sunt disponibile trei posturi de senior inginer in utilaj tehnologic. Candidatii trebuie sa aiba diploma in inginerie cu o experienta relevanta de sase ani, sa fie familiarizati cu codurile si standardele internationale, sa aiba cunostinte in PDMS-modele 3D si sa vorbeasca foarte bine limba engleza.

Tot in Olanda, sunt vacante trei locuri de inginer de proces, pentru care este necesara o diploma in inginerie de proces sau de inginerie chimica si o buna cunoastere a termodinamicii, dinamicii fluidelor si transferului de masa. Angajatorul solicita intre doi si cinci ani de experienta in ingineria de proces sau a disciplinelor apropiate, fiind preferati utilizatorii experimentati de Honeywell Unisim Design Suite si MathCAD. De asemenea, cei care doresc sa candideze trebuie sa aiba un nivel foarte bun de limba engleza, scris si vorbit.

Tot in reteaua europeana Eures sunt disponibile si locuri de munca in domeniul medical. Astfel, in Suedia, sunt libere un post de reumatolog si unul pentru specialist in nefrologie, ambele la Spitalul din Kalmar.

Belgia cauta doi ingineri proiectanti principali Analog IC (circuite integrate analogice), care trebuie sa detina o diploma de master sau doctorat in inginerie electrica sau echivalent, cel putin doi ani experienta in proiectare Analog IC, experienta cu unul sau mai multe convertoare A/D sau arhitectura complexa OP-AMP, care constituie un avantaj.

In Lituania, sunt cautati 30 de ingineri aeronave, care sa aiba cel putin trei ani experienta ca inginer in domeniul aviatie si diploma in acest domeniu, si 10 mecanici aviatie, care sa aiba cel putin un an de experienta in domeniul mecanic si diploma in domeniul aviatiei. Candidatii trebuie sa vorbeasca fluent limba engleza sau rusa.

ANUNTURILE DE ANGAJARE LE GASITI PE EURES.ANOFM.RO.