"Nu s-a discutat acest lucru niciodata in Guvern si de aceea consider ca dezbaterea publica care va avea loc in continuare pe marginea proiectului sa tina cont de faptul ca Guvernul nu si-a insusit punctul de vedere de majorare in sensul dublarii CAS pentru drepturile de autor incepand cu anul 2011", a explicat astazi Boc, vorbind despre proiectul de amendare a legislatiei, aflat in dezbatere publica pe site-ul Secretariatului General al Guvernului - SGG.

"Ultimul proiect de act normativ de modificare a Codului Fiscal, care a fost inaintat de Ministerul Finantelor fara sa fi fost discutat in Guvern chiar daca are cateva puncte corecte - si ma refer aici la unificarea bazei de calcul a contributiilor - celelate elemente, discutabile, nu pot fi acceptate fara a avea in prealabil o informare a membrilor Cabinetului si un punct de vedere final al Guvernului", a mai aratat seful Executivului.

"Unificarea bazei de calcul a contributiilor reprezinta un progres, un lucru bun. Nu sustinem partea care vizeaza dublarea CAS pentru drepturile de autor, dar partile bune ale proiectului sa fie avute in vedere", a mai spus premierul.

Citeste si Sute de mii de romani asteapta sa vada ce decide azi Guvernul! Cine plateste contributiile?