Chef-ul restaurantului Cucina din interiorul hotelului de cinci stele JW Marriott spune ca la inceput a fost socat de diferentele culturale dintre Romania si Occident, insa astazi vrea sa mai ramana aici cel putin patru ani pentru ca nu ii lipseste nimic.

Ba mai mult, ii place mancarea traditionala romanesca precum sarmale, ciorba de fasole in paine, salata de vinete si fasole batuta, ii plac oamenii cu care lucreaza si ii place sa calatoreasca in weekend in afara Bucurestiului. De fiecare data cand are ocazia evadeaza la Sinaia, la Snagov sau pe litoral. Printre destinatiile sala preferate se numara insa si Sibiul si Bra­sovul.

„Inainte sa vin in Romania am locuit mai multi ani la Viena, unul dintre locurile mele preferate din lume. Consider Viena unul dintre cele mai sigure orase si unul dintre cele mai potrivite pentru a locui pentru ca nu ii lipseste nimic. Oamenii au incredere in institutiile statului si invers, arhitectura este frumoasa, iar orasul este bogat“, spune chef-ul italian.

Citeste continuarea AICI.