Agentia Paralela 45 a scos la vanzare, impreuna cu turoperatorii Dertour si Prestige Tours, pachetele pentru un charter care va zbura catre insulele Mauritius pe 27 decembrie si se va intoarce pe 3 ianuarie. Avionul este inchiriat de la Tarom si are 209 locuri.

"Preturile pornesc de la 2.400 de euro de persoana si ajung pana la 3.500 de euro, incluzand zborul cu avionul, sapte nopti de cazare la cinci stele cu demipensiune si masa de Revelion", a declarat pentru Mediafax, Alin Burcea, proprietarul Paralelei 45.

Tot Paralela 45, Dertour si Prestige Tours au lansat un charter spre Kenya, pentru perioada 4-11 ianuarie 2013, tot cu un avion de 209 locuri de la Tarom. Preturile sunt cuprinse intre 2.000 si 3.000 de euro de persoana si includ cazarea la hoteluri de patru si cinci stele, doua zile de safari si doua mese pe zi. "Le-am lansat de vara pentru ca romanii incep sa isi faca planuri de vacanta din timp. Turistii sunt in general familisti cu copii", a spus Burcea.

Perfect Tour lanseaza, la randul sau, pentru al optulea an consecutiv doua chartere pentru Laponia, in perioada 22-25 decembrie. Avionul care face cele doua curse este inchiriat de la firma Air Bucharest si are 148 de locuri.

"Preturile sunt cuprinse intre 1.400 si 1.600 de euro si includ biletul de avion, transferurile de la si spre aeroport, patru nopti de cazare la hoteluri de patru stele in orasul Levi si mic dejun", a spus Sorin Vaduvoiu, directorul general al Perfect Tour. El a adaugat ca in fiecare an charterele spre Laponia au fost pline, iar turistii au fost, in general, familii cu copii, cu venituri medii si mari.

Tot spre Laponia va lansa un charter de Craciun si agentia Interra. Avionul, inchiriat de la Tarom, va pleca pe 23 decembrie si se va intoarce pe data de 27.