Pasagerii vor beneficia de confortul unui autovehicul Business Limousine Mercedes-Benz, clasa E, condus de un sofer bilingv, serviciul fiind oferit in parteneriat cu firma C&I RENTAUTO, se arata intr-un comunicat al operatorului aerian, transmis incont.ro.

“Transferul cu limuzina la aeroport vine sa completeze gama de servicii oferite calatorilor la Clasa de Business: prioritate la check-in si imbarcare, mile suplimentare in contul Flying Blue, accesul liber la saloanele business, astfel incat pe zborurile lung curier clientii se pot bucura de un serviciu exclusiv din momentul plecarii de acasa pana in momentul sosirii la destinatie”, a declarat  Alexandru Dobrescu, director general Air France KLM Romania.

In prezent, Air France KLM ofera servicii Business Class pentru 120 de destinatii prin reteaua sa lung-curier internationala.

In Romania, cele mai solicitate destinatii lung-curier deservite de Air France KLM sunt cele din America de Nord, grupul detinand 28,6% cota de piata pe segmentul Business Class catre aceste destinatii.