Mihaela Noroc este femeia care a uimit lumea cu Atlasul frumuseţii. Este vorba despre o carte care revoluţionează conceptul de frumuseţe şi care schimbă ierarhia celor mai buni fotografi ai lumii.

Locul de muncă al Mihaelei Noroc este pe străzile şi în pieţele lumii.

Oprah: "Fotografă românca Mihaela Noroc călătoreşte peste tot în lume fotografiind mii de femei, pe unele doar după câteva secunde după ce le-a întâlnit. Surprinde momente pure de puritate şi seninătate despre care Mihaela spune că sunt esenţa frumuseţii."

CNN: "In SUA avem ideea asta că frumuseţea este perfectiunea modelelor şi uitându-mă la pozele tale văd multe feluri de a percepe frumuseţea."

În ultimii patru ani Mihaela a călătorit în peste 50 de ţări unde a fotografiat mii de femei pentru a surprinde diversitatea şi frumuseţea autentică. Totul a început din pasiunea pentru călătorie. În urmă cu patru ani şi-a dat demisia din televiziune şi a plecat împreună cu soţul ei într-o vacanţă de un an.

Am ştiut că vreau să călătoresc un an pentru că aveam nişte bani strânşi. Puteam să-mi cumpăr o maşină, am ales să nu fac asta şi sa mă duc în lumea largă”.

Atunci când a ajuns în Etiopia a înţeles însă care este menirea ei. “Acolo am conştientizat că vreau să fac acest proeict. Acolo am văzut o diversitate extraordinară”.

După călătoria în Etiopia a ştiut că asta va face toată viaţa. Şi chiar dacă pentru mulţi pare complicat să traverseze lumea cu rucsacul în spate, Mihaelei i se pare firesc. Spiritul liber vine din educaţia şi copilăria ei.

Citeste continuarea pe www.stirileprotv.ro.