Incont.ro a consultat mai multe topuri de profil si a ajuns la cateva concluzii in privinta celor mai frumoase locuri de lume.

Daca unele sunt sua cle putin par, la o prima vedere, greu accesibile, altele pot fi vizitate, vazute si savurate, in definitiv, si de turistul obisnuit care ai putea fi chiar tu.

Unul dintre aceste locuri incredibile este Cliffs of Moher din Irlanda, de pe coasta Atlanticului. Imaginile sunt aboslut superbe si pare ca malul stancos se iveste din valuri si ca poate chiar ai ajuns in final la capatul lumii.

Un alt loc pe care nu ar trebui sa-l ratezi in aceasta viata este Marele zid chinezesc, care are o  lungime de mai bine de 9.500 de kilometri, dar lungimea este cel mai simplu lucru prin care poti descrie aceasta "maretie".

Intr-un top al celor mai frumoase locuri din lume ar figura cu siguranta si Orasul incas Machu Picchu din Peru.

Cascada Iguazu de la granita din Argentina si Brazilia ar merita in acelasi top, cu siguranta, un loc de cinste.

Pe lista se afla si Taj Mahal din India. Pare desprins dintr-o poveste, dar este cat se poate de real si superb.

Marele canion din Colorado, pe care l-ai vazut cu siguranta in multe filme, merita iarasi vizitat macar o data.

Lumea se vede cu totul altfel de pe Matterhorn, muntele de aproape 4.500 de metri, unul dintre peisajele simbolice ale Elvetiei.

Intr-o calatorie intiatica va recomandam sa mergeti si la Bhutan, manastirea ridicata in Cuibul Tigrului, lipita parca de versant. 

Sa nu uitam Piramidele din Egipt sau de Sfinx, adevarate minuni ale tehnicii si artei, superbe.

Nu trebuie sa ratezi nici Marele recif de corali din Australia, ale carui peisaje te vor fermeca pe vecie.

Ce zici de topul ales de noi? Ce ai mai pune in el? Ce te-a impresionat in calatoriile tale de pana acum? Unde ai vrea sa mergi neaparat? Scrie-ne parerea ta in Sectiunea Comentarii de mai jos!