Unii hotelierii din statiunile de pe Valea Prahovei au pregatit pachete turistice speciale pentru minivacanta de 1 Decembrie, preturile acestora fiind comparabile sau chiar mai mari decat ofertele similare ale hotelierilor din Bulgaria, Ungaria sau Slovenia.

La Azuga, un pachet turistic de 1 Decembrie la un hotel de trei stele in perioada 30 noiembrie - 3 decembrie costa 299 de lei de persoana. Pachetul include trei nopti de cazare cu demi-pensiune, iar ca facilitati turistii care aleg aceasta oferta beneficiaza de acces gratuit la sauna si plimbare cu telegondola.

Cel mai cunoscut hotel de trei stele din statiunea Busteni a pregatit pentru minivacanta de 1 Decembrie un pachet turistic care costa 261 de lei de persoana, de acesti bani turistii urmand sa fie cazati trei nopti intr-o camera dubla standard cu nivel de doua stele si vor avea micul dejun si taxa de statiune incluse.

Si hotelierii din Sinaia au pregatit oferte speciale pentru aceasta perioada. Pachetul turistic cu trei nopti de cazare la un hotel de trei stele in camera dubla standard cu mic dejun inclus in perioada 30 noiembrie - 3 decembrie are preturi incepand de la 320 de lei de persoana, conform ofertelor operatorilor de turism.

Niciuna dintre ofertele hotelierilor de pe Valea Prahovei nu include transport, asigurare medicala sau alte facilitati decat cele mentionate in oferta.

Din punctul de vedere al costurilor, ofertele hotelierilor de pe Valea Prahovei sunt comparabile sau chiar mai scumpe decat cele ale hotelierilor din strainatate.

Astfel, minivacanta de 1 Decembrie in Bulgaria, la un hotel de trei stele din localitatea Bansko costa 65 de euro de persoana, cu mic dejun inclus si fara transport. Pentru 99 de euro de persoana, romanii pot alege pachete turistice de 1 Decembrie la un hotel de trei stele din Ljublijana, Slovenia, sau la un hotel de patru stele din Buapesta, Ungaria. Ambele oferte turistice sunt valabile incepand cu 1 decembrie pana la jumatatea lunii si includ trei, respectiv patru nopti de cazare cu mic dejun, transport cu autocarul si taxa locala.

Citeste continuarea pe www.mediafax.ro.