"In 2014, compania Christian Tour a inregistrat vanzari de 52 milioane de euro. In total, pe plan intern si extern, Christian Tour a trimis in vacanta anul trecut peste 180.000 de persoane, inregistrandu-se o cheltuiala medie per turist de aproximativ 290 - 300 euro, raportat la un sejur de sapte zile, transportul fiind inclus", a declarat intr-un comunicat Marius Pandel, directorul general al Christian Tour.

Gradul de umplere a celor 42 de chartere saptamanale de anul trecut a fost de 95%. De asemenea, gradul de ocupare a hotelului Memento Kassioppi Resort, administrat de Christian Tour in insula greceasca Corfu, a fost peste 95% pe parcursul sezonului de anul trecut Resortul a primit in principal de turistii romani, britanici, polonezi, cehi si scandinavi.

In acelasi timp, in 2014, numarul de agentii (branch-uri) Christian Tour a ajuns la 30, odata cu deschiderea sediului nou de la Chisinau si ale altor sedii in Suceava, Piatra Neamt, Buzau, Gara de Nord - Bucuresti.

"Anul trecut, destinatiile externe preferate de turistii care au beneficiat de serviciile oferite de Christian Tour au fost Creta, Corfu, Thassos, Rhodos si Zakynthos (Grecia), Antalya (Turcia), Mallorca (Spania) si Dubai", a mai spus Marius Pandel.

Pentru 2015, Christian Tour isi propune sa ajunga la vanzari de 63 de milioane de euro si ca numarul de turisti care beneficiaza de serviciile oferite de agentie sa se ridice la 230.000. Primele chartere vor pleca din Romania cu ocazia sarbatorilor pascale catre Corfu, Rhodos si Creta.

Printre produsele noi anuntate de agentie pentru acest an se numara pachete turistice catre insula Madeira, si catre tari precum Egipt si Tunisia, dar si pachete de croaziere cu grupuri organizate pentru Marea Nordului, Marea Baltica sau Marea Arabiei. Tot in acest an, agentia va inaugura doua chartere care vor pleca din Chisinau catre Creta si Mallorca.

Christian Tour este una din cele mai mari agentii de turism din Romania, alaturi de Perfect Tour, Happy Tour, Eximtur, Paralela 45, Vola.ro si Mareea. Cu o istorie de 18 ani in piata de turism autohton, Christian Tour detine 29 de agentii proprii in tara, plus o filiala la Chisinau si are 168 de angajati.