Deservind atat oamenii de afaceri, cat si turistii cu dare de mana, Torch Doha (numit astfel datorita formei cladirii) pune la dispozitia clientilor camere single sau apartamente ale caror preturi pe noapte ajung si pana la 3.500 de dolari.

Pana acum hotelul a avutn numai invitati de seama: echipele de fotbal FC Schalke 04 si Paris Saint-Germain, care s-au cazat aici in timpul turneelor de pregatire.

In 2013 hotelul va gazdui un alt eveniment important pentru lume sportului – Conferinta Internationala pentru Securitatea Sportului.

Pentru cei care isi propun sa ajunga in Doha in vacanta prezentam mai jos cateva fotografii din camerele hotelului, care costa intre 750 si 3.500 de dolari pe nopate.

Torch Doha se afla pe strada Al Waab, la 30 de minute de Aeroportul International din Qatar. Clientii hotelului au intarare speciala in mallul Villaggio.

Hotelul are 51 de etaje si 167 de camere si apartamente de lux, camera pentru copii si tineri, dar si dedicate oamenilor de afaceri.

Hotelul mai pune la dipozitia clientilor piscine, un club d efitness, un centru de afaceri si un salon de infrumusetare.

Sursa foto: businessinsider.com