"Desfasurat intr-o perioada de extrasezon pentru zonele montane din Romania, acest program a inregistrat o cerere crescuta din partea turistilor, ca urmare a celor cinci ani de experienta de pana acum. Tarifele practicate in cadrul acestui program special de catre hotelurile de la munte vor fi neschimbate fata de anii trecuti si sunt cu pana la 40% mai mici fata de tariful de receptie din aceasta perioada", se arata intr-un comunicat transmis Mediafax de Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR).

Tarifele pentru un loc, la un sejur de 5 nopti, fara servicii de masa, sunt de 161 de lei la un hotel, vila sau cabana de doua stele, 259 de lei la o unitate de trei stele si 368 de lei la 4 stele.

Durata unui sejur este de 5 nopti, incepand duminica si terminand vinerea, in perioada 14 aprilie-14 iunie 2013.
Locurile vor fi vandute tuturor categoriilor de turisti, in ordinea inscrierilor.

"Pana acum, prin acest program au fost puse la dispozitie aproape 600 de locuri pe serie, ceea ce inseamna ca in cele noua serii circa 5.400 de persoane vor putea sa petreaca o saptamana la munte la preturi reduse. Biletele pentru aceste hoteluri au fost puse deja in vanzare in agentiile de turism", se mai arata in comunicat.