Abia a venit primavara, insa romanii isi pregatesc vacanta de vara. Agentiile de turism vin cu oferte atractive, asa ca numarul celor care si au rezervat deja sejurul pentru lunile insorite a crescut cu 25% fata de anul trecut.

Pentru prima data operatorii de turism isi indreapta atentia spre Delta Dunarii. 349 de lei de persoana costa aici un pachet complet. 

Cele mai multe oferte raman pentru vacantele peste hotare. Egipt, Maroc, Iordania sunt cateva destinatii incluse in premiera. Aveti grija insa cand optati pentru astfel de destinatii. In acest moment sunt avertizari de calatorie catre Egipt.

Cei care isi doresc o altfel de vacanta pot opta pentru croaziera in Antarctica. Costa 3.450 de euro, iar locurile sunt aproape ocupate.

Exista si circuite in Insula Pastelui, Patagonia si Tara de Foc. Costa 3.850 de euro. Iar cei care aleg pachetul Venezuela, Ecuador, Panama, Galapagos platesc aproape 5.000 de euro. Si pentru India sunt oferte speciale.

Cei care sunt inca nehotarati in privinta destinatiei sunt atrasi de oferte irezistibile. 1 euro pe zi cazare intr-un hotel de 3 stele de pe plaja din Kemer si 3 mese asigurate. Va mai platiti doar biletele de avion.

Sau poate va atrage mai mult Antalya? ''Plateste unul pleaca doi'' si gratuit pentru copii sunt doar doua dintre ofertele pentru statiunea turceasca, valabile insa doar in perioada targului.

Tragul de turism de la Romexpo este deschis pana duminica.