Dezvoltata impreuna cu partenerul TUI TravelCenter, unul dintre cei mai importanti jucatori din turism la nivel global, platforma Selgros Travel va prezenta lunar cate zece pachete turistice catre destinatii deopotriva populare si exotice, cu posibilitatea de a fi achizitionate rapid.

Pe langa acestea, platforma ofera posibilitatea de a efectua rezervari hoteliere in toata lumea.

Oferta-vedeta de la lansare este pachetul pentru o saptamana in statiunea cubaneza Varadero, cu preturi incepand de la 999 de euro de persoana! 

Alte exemple de oferte spectaculoase valabile de azi pe selgrostravel.ro: Santorini, in septembrie, la 399 de euro, un revelion de top in Dubai la 999 de euro sau un circuit in Toscana, la final de septembrie, la 559 de euro.

Selgros si TUI TravelCenter pregatesc si exclusivitati dedicate membrilor Clubului Selgros. Astfel, incepand cu 1 octombrie 2017, posesorii de carduri Selgros vor beneficia de preturi speciale la rezervarile de hoteluri de pe platforma selgrostravel.ro. 

Selgros Cash&Carry Romania si-a inceput activitatea pe piata locala in 2001, iar in prezent detine 21 magazine in Bucuresti si alte 15 orase in tara.

Din 2011, compania este parte a Transgourmet Holding AG cu operatiuni in Elvetia, Franta, Germania, Austria, Polonia, Romania si Rusia.