1. Vila cu 7 dormitoare, pe malul lacului Como – 36,5 milioane de dolari

Vila, care rivalizeaza cu cea a lui George Clooney, din vecinatate, se afla la o ora si jumatate de Milano.

Are ponton, o piscina imensa si acces la eliport.

Pentru asemenea comfort, pretul este pe masura.

2. Vila Spelman, Florenta – 22 milioane de dolari

Florenta este un centru universitar cunoscut in lume, combinatia perfecta de arta, arhitectura si istorie.

Vila cu 8 dormitoare a apartinut Universitatii Johnas Hopkins, dar a fost vanduta din cauza costurilor mari de intretinere si de renovare.

3. Vila Costa Smeralda (cu vedere la mare), Sardinia

Desi nu se bucura de acelasi renume ca Florenta sau Como, zona Costa Smeralda este una linistita, in care s-au retras multe celebritati si multi miliardari, tocmai pentru faptul ca nu este plina de turisti.

Vila cu 7 dormitoare si 8 bani din varful dealului ofera privelisti de neuitat la Marea Mediterana. Proprietarii nu dezvaluie pretul cu care vor sa vanda vila decat daca dovedesti ca ai intentii serioase de cumparare.

4. Palazzo Positani, Coasta Amalfi – 17 milioane de dolari

Aflat pe coasta Amalfi, orasul Positano este la fel de linistit ca si Costa Smeralda. Palatul Positano, care se intinde pe o proprietate de 60 de hectare, a fost construit in 1680.

5. Duomo Hotel, Venetia – 22 milioane de dolari

Partea de est a Italiei nu se bucura de un interes foarte mare din partea turistilor, cu exceptia Venetiei. Asa ca achizitionarea unui hotel in zona se poate dovedi o investitie de succes.

Pretul este insa pe masura, de exemplu un boutique hotel cu 43 de camere, scos la vanzare in Rimini, nu departe de San Marino, poate fi cumparat cu 22 milioane de dolari.


Sursa foto: Business Insider