In continuare, priviti si umiti-va de inedita experienta de care au parte cei mai norocosi dintre noi. Iata cele mai scumpe zece hoteluri din lume.

Locul 10 – Apartamanetul Royal Armleder, Hotel Le Richemond, Geneva, Elvetia

14.800 euro/noapte

Acest superb apartament masoara 230 mp si este situat la ultimul etaj al hotelului, oferind imagini spectaculoase cu Muntii Alpi (inclusiv Varful Mont Blanc) si Lacul Geneva.  Are in dotare 3 dormitoare somptuase, fiecare avand o baie personalizata, un living imens cu semineu, un spatiu special amenajat pentru a putea servi masa pana la 8 invitati si un birou dotat cu toata aparatura de ultima generatie. De asemenea, pentru securitatea dumeavoastra, toate geamurile sunt anti-glont.

Locul 9 – Apartamentul Royal Suite, Hotel Burj-Al-Arab, Dubai, Emiratele Arabe Unite

15.000 euro/noapte

Burj-Al-Arab, unul din cele mai spectaculoase si somptuase hoteluri din lume nu ii dezamageste pe pasionatii de lux, punandu-le la dispozitie un apartament ce masoara, nici mai mult, nici mai putin de 780 mp. Acesta se intinde pe intreg etajul 25, oferind o panorama inedita. Clientii beneficiaza de un lift si un cinematograf personal, doua dormitoare, unul avand pat rotativ, living si bai imbracate in aur. De asemenea, la cerere, aveti la dispozitie un sofer personal, o limuzina Rolls Royce si un elicpoter.

Locul 8 – Apartamentul Imperial, Hotel Park Hyatt-Vendome, Paris, Franta

15.500 euro/noapte

Impatimitii arhitecturii si decorurilor clasice franceze vor fi uimiti de apartamentul Imperial ce se intinde pe 250 mp, fiind localizat la etajul 2 al hotelului. Aveti la dispozitie dormitoare, bai, un living de 85mp, zona amenajata in care puteti sa luati masa cu prietenii dumeavoastra, birou si un Spa localizat chiar in interiorul apartamentului.

Locul 7 – Apartamentul Ritz-Carlton, Hotel Ritz-Carlton, Tokyo, Japonia

19.500 euro/noapte

Pentru cei care isi doresc o camera cu vedere la Palatul Imperial, acest apartament este alegerea ideala. Avand 300 mp, uimeste prin luxul desavarsit si prin liniile clasice. Este situate la etajul 53 si este dotat cu un dormitor principal, doua bai imbracate in marmura, dressing, living si birou dotat cu toata aparatura de ultima generatie.

Locul 6 – Apartamentul Bridge Suite, Hotel Atlantis, Bahamas

19.500 euro/noapte

Insasi localizarea acestui apartament este inedita, unind cele doua turnuri Royal din cadrul unuia din cele mai mari hoteluri din lume. Fiind localizat la etajul 16, este dotat cu un living imens, loc de relaxare, bar si pian. Balconul ce masoara peste 75mp va ofera o priveliste ce nu va fi curand uitata. Este dotat cu 2 dormitoare, fiecare avand baie proprie si dressing.

Locul 5 – Penthouse Royal President Wilson, Hotel Le Richemond, Geneva, Elvetia

23.500 euro/noapte

Se spunea ca Woodrow Wilson avea deseori probleme cu tensiunea care era mult prea ridicata, deci cu siguranta ar fi apreciat o sedere lipsita de stres intr-unul din cele mai luxoase hoteluri din lume. Apartamentul ocupa in intregime ultimul etaj, fiind dotat cu 4 dormitoare, un cocktail lounge cu o capacitate pana la 40 de persoane si un living imens.

Locul 4 – Apartamentul prezidential, Hotel Cala di Volpe, Costa Smeralda, Italia

26.100 euro/noapte

Este situat intr-unul din turnurile hotelului, avand 250 mp. Acest apartament suprinde prin piscina personala, dispusa la etajul superior si prin decorul minimalist. Dispune de trei dormitoare fiecare avand baia lui personala, doua livinguri ce ofera o panorama superba asupra marii si de un sistem audio de ultima generatie. De asemenea, aveti posibilitatea sa rezervati doar pentru dumeavoastra sala de fitness si Spa-ul de care dispune hotelul.

Locul 3 – Penthouse Ty Warner, Hotel FourSeasons, New York, SUA

26.800 euro/noapte

Este considerat unul din cele mai exclusiviste apartamente din New York, fiind creat in colaboratie cu 3 designeri foarte cunoscuti. Este situat la ultimul etaj al hotelului si este dotat cu 9 camere ce pot fi accesate printr-un lift personal. Impresioneaza prin superbul candelabru de 1,2 metri, prin semineul din marmura, prin terasa de peste 213 mp si prin uimitoarea priveliste asupra Manhattanului si Central Park. In plus, dispune de un centru Spa personalizat in care va puteti rasfata.

Locul 2 – Penthouse Hugh Hefner Sky Villa, Hotel Palms, Las Vegas, SUA

30.700 euro/noapte

Este locul in care multe celebritati de peste Ocean au organizat petreceri de pomina, apartamentul avand o capacitate de peste 250 de persoane. Dormitorul principal dispune de tavan din oglinda, pat rotativ si o baie impresionanta. Aveti la dispozitie un Jacuzzi imens, un bar constuit in apa, majordom personal, sala de fitness proprie, sauna, Spa si lift construit integral din sticla.

Locul 1 – Royal Villa, Hotel Grand Resort Lagonissi, Atena, Grecia

38.300 euro/noapte

Surprinzator sau nu, cel mai scump hotel din lume se afla in Grecia. Aceasta vila ofera clientilor sai exclusivisti o versiune a tot ceea ce si-ar putea dori. Aveti parte de toata intimitatea necesara, vila fiind dotata cu piscina si plaja personala, jacuzzi, sauna si Spa. Pentru un rasfat desavarsit beneficiati de intreaga atentie a majordomului, bucatarului si pianistului care va stau la dispozitie 24h/24. In ceea ce priveste suprafata, aceasta vila are un interior de 410mp, exterior de 670mp, o piscina acoperita de 47mp si una in afara de 62mp.