"A fost odata ca niciodata un italian nebun care a venit pe strada mea, mi-a trimis mesaj sa ma uit pe fereastra si mi-a facut cu mana." Asa incepe calatoria pentru Melanie si Armando, un italian de 38 de ani, iar ea, o americanca de 40 de ani. S-au cunoscut in 2009, iar in urma cu doi ani au inceput marea aventura. Armando e director de film, Mel - scriitoare si impreuna au calatorit in 16 tari din Europa, unde au facut materiale de promovare a celor mai frumoase zone. De o luna sunt in Romania, timp in care ne-au descoperit tara.

In calatoria lor au descoperit ca sunt fascinati de viata simpla de la tara si de mancare traditionala. Un astfel de popas este satul Sinca Noua din Brasov.

"Am mancat mamaliga, produse facute in casa: cas, cas afumat, costita si oua, unt si toate au un alt gust. Mulsul vacii a fost o experienta inedita. Ne plac oamenii de aici si preferam sa petrecem mai mult timp la tara, in sate mici"
, a declarat Armando Constantino pentru Stirile ProTV.

Casa lor mobila se numeste Mork, o dubita din 1995, care a costat 60.00 de euro. Aici au bucataria, dormitorul si locul de munca. Vara incalzesc apa la soare si se spala cu dispozitive improvizate.

"Am seturi de haine pe care inveti sa le asortezi, fara sa fii nevoit sa impresionezi ca atunci cand te duci la birou. Singurul lucru care imi lipseste sunt cartile mele, nu pantofii. Bugetul nostru e de 100 euro pe saptamana, iar inainte plateam dublu, chiar triplu", spune si Melania Candea.

In restul anului ofera servicii de publicitate hostelurilor in schimbul unei camere. Scriu articole despre zonele pe care le viziteaza, iar la anul au de gand sa mearga in America.