"Foarte multi dintre clientii Happy Tour sunt persoane care conduc afaceri importante. De aceea, nu rareori decizia de a pleca in vacanta de Revelion se ia destul de tarziu, in luna decembrie, pentru ca sfarsitul de an este o perioada cu o agenda aglomerata. Cu toate acestea, avem si turisti care fac rezervarile din timp", a declarat Madalina Grosu, product manager al Happy Tour, cea mai mare agentie de turism de pe piata.

Pana acum Happy Tour a vandut mai multe pachete in destinatii exotice, al caror pret se ridica la cateva mii de euro, dar si in capitalele europene.

Printre pachetele cele mai scumpe care s-au vandut de Revelion se numara vacante in Maldive si Abu Dhabi.

"Am vandut pentru doi adulti si un copil o vacanta de 16.000 de euro (bilete de avion, cazare, transport) cu plecare pe 24 decembrie si retur pe 6 ianuarie. Cazarea se va face la un hotel de cinci stele Velassaru Maldives de pe plaja", a precizat Madalina Grosu.

Un alt pachet pe care l-a vandut Happy Tour pentru Revelion 2012 este o vacanta in Abu Dhabi, la 15.000 de euro, care include sapte nopti de cazare la hotel Emirates Palace cu mic dejun si cina de Revelion.

Citeste continuarea pe www.zf.ro.