Ca sa fii foarte bine informat vorbeste cu agentia de turism si asigura-te ca totul va fi ok si citeste si materialul incont.ro: Ce riscuri poti sa ai daca mergi in vacanta in Grecia!

Revenim! Oferta apartine agentiei de turism Mareea si este valabila pentru perioada 1 mai-15 mai. Pachetul “Grecia pentru toti” are trei variante: la 79 de euro, la 89 de euro sau la 99 de euro. Vestea buna este ca la toate cele trei promotii perioada de cazare este aceeasi, adica 7 nopti.

Asadar, vacanta de 79 de euro este in statiunea Paralia Katerini, iar cazarea se face la Vila Amor, clasificata la 3 stele sau la Vila Pahethon (tot trei stele). Pachetul include si transportul cu autocarul.

Cea de-a doua varianta, cea cu 89 de euro/persoana, include pe langa transport si cazare, si micul dejun. Aveti de aceasta data ocazia sa innoptati la un hotel de 4 stele, Hotel Alkyon, sau la Hotel Giannoulis-de trei stele.

Cea mai “scumpa” varianta, adica 99 de euro pentru sapte nopti de cazare, va oferta transport, cazare si regim de demipensiune. Hotelurile care au aceasta oferta sunt Hotel Paradise Bay 3* si Hotel Sonia Village 3*.

In afara de Grecia, preturi de gen gasim si la vecinii bulgari. Astfel, la Russalka Holiday Village, preturile de cazare incep de la 18 euro pe noapte, ceea ce inseamna ca la sapte nopti de cazare toata distractia va va costa putin peste 100 de euro, mai precis 126.

Dar exista si oferte mai ieftine, cum ar fi in Balcik, Albena, Kranevo sau Sunny Beatch. Aici noaptea de cazare porneste de la 10 euro si ajunge la 12-13 euro. Adica veti plati intre 70 si 80 de euro pentru o saptamana intreaga de vacanta.

Incont.ro este disponibil si in varianta pentru mobil: m.incont.ro!