Pe langa preturile mai mici cu 15% fata de anul trecut, agentiile si-au diversificat oferta de Valentine’s Day si scot la inaintare surprize si activitati cat mai neobisnuite pentru o astfel de sarbatoare, tocmai pentru a atrage clientii.

Spre exemplu, in tara, la pensiunea Bassen din judetul Sibiu, pentru 440 de lei/camera, ai asigurate doua nopti de cazare, o cina traditionala, un pranz in doi, acces la sauna, clasica cina romantica de Valentine’s Day, si, in plus, o ora de tir cu arcul-“Tirul Indragostitilor”-asa l-au denumit reprezentantii pensiunii.

Putin mai la nord, in Sovata, la un hotel de patru stele, oferta include cina romantica cu lumanari si muzica live, sampanie, sauna, sala de fitness si… o baie aromatica intr-o cada kinetohydro. Tariful este de 590 de lei/camera.

Daca bugetul alocat pentru Valentine’s Day va permite o excursie in afara granitelor, agentiile de turism au pachete de vacante pentru Paris, Danemarca si chiar indepartata Scotie.

Preturile sunt tousi mai piperate si pornesc de la 300 de euro, pentru 2 nopti de cazare in Paris si ajung la 500-600 de euro daca vreti sa ajungeti in Scotia sau Danemarca. Fiind vorba de o distanta mai mare, si numarul de zile este prelungit, astfel ca in 500 de euro sunt incluse trei sau patru nopti de cazare la hoteluri de patru stele din Edinburgh sau Copenhaga si distractiile aferente pachetelor: tururi de oras si cine festive.