• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Admiratorii lui Oprah Winfrey îi cer vedetei să candideze la președinție, după discursul de la Globurile de Aur

Admiratorii lui Oprah Winfrey îi cer vedetei să candideze la președinție, după discursul de la Globurile de Aur

Admiratorii lui Oprah Winfrey au luat cu asalt Twitterul luni cerându-i vedetei să candideze la preşedinţia Statelor Unite după ce prezentatoarea a ţinut un discurs înflăcărat în cadrul Globurilor de Aur în sprijinul celor care au dezvăluit agresiunile sexuale de la Hollywood şi nu numai, informează Reuters.

Un val de postări pe Twitter cu hashtagurile #Oprahforpresident şi #Oprah2020 au urmat discursului vedetei de la Globurile de Aur în cadrul cărora Winfrey a devenit prima femeie de culoare care a primit un premiu pentru întreaga carieră.
 
Actriţă, producătoare de film şi televiziune şi directoarea postului de televiziune OWN (Oprah Winfrey Network), Winfrey, în vârstă de 63 de ani, a fost răsplătită pentru faptul că reprezintă un model pentru femei şi pentru că a promovat personajele feminine puternice.
 
''Discursul acela a fost foarte tare #timesup #oprahforpresident'', scrie realizatoarea postului de televiziune din Boston, Cassy Arsenault, într-una din multele îndemnuri adresate lui Winfrey pentru a candida la viitoarele alegeri prezidenţiale americane, din noiembrie 2020.
 
Prezentatoarea de televiziune, câştigătoare a premiului Emmy, Charles Adler, scrie: ''Trei preşedinţi începând cu anii '80 şi-au câştigat cu uşurinţă eticheta de bun comunicatori: Reagan, Clinton şi Obama. #OprahWinfrey ar putea fi următoarea.''
 
Preşedintele republican Donald Trump şi-a bazat de asemenea campania de succes din 2016 pe reputaţia obţinută în urma participării la emisiunea de televiziune ''The Apprentice''.
 
În ultimii ani, Winfrey şi-a folosit notorietatea pentru a sprijini candidaţi la prezidenţiale din partea Partidului Democrat: Barack Obama, atunci când lupta pentru a deveni primul preşedinte de culoare al Statelor Unite, în 2008, şi Hillary Clinton în campania împotriva lui Trump din 2016.
 
În trecut, Winfrey a declarat că nu este interesată să candideze la preşedinţie, spunând când a fost întrebată despre alegerile prezidenţiale din 2020 într-un interviu pentru CBS din octombrie că ''Nu voi candida la nicio funcţie''.

9 ianuarie 2018 09:05
Modifică setările cookies