• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Agentiile CFR, inchise de sambata pana luni

Agentiile CFR, inchise de sambata pana luni

Toate agentiile de voiaj CFR vor fi inchise de sambata pana luni, CFR Calatori recomandand pasagerilor sa solicite informatii despre circulatia trenurilor si in statii, la telefon si online inaintea calatoriei, informeaza compania.

Programul cu publicul al agentiilor de voiaj CFR este modificat in perioada Pastelui. Astfel, de sambata pana luni, toate agentiile de voiaj CFR vor fi inchise. Vineri, sunt deschise, intre orele 10.00 - 17.30, urmatoarele agentii: Bucuresti, Craiova, Targu Jiu, Pitesti, Timisoara, Arad, Sibiu, Iasi, Botosani, Vaslui, Piatra Neamt, Suceava, Bacau.
 
Distributia biletelor CFR se realizeaza prin urmatoarele canale: online de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, statiile si agentiile de voiaj CFR, distribuitori autorizati (agentii de turism) si automatele de vanzare din statiile CFR.
 
Rutele Bucuresti - Constanta, Bucuresti - Timisoara, Bucuresti - Iasi, Bucuresti - Brasov si Iasi - Timisoara sunt cele mai solicitate in aceasta perioada, potrivit CFR Calatori.
 
Un numar de 19 trenuri InterRegio circula suplimentar si mai multe astfel de trenuri sunt suplimentate cu vagoane, intre 28 aprilie si 7 mai, pentru a face fata traficului de pasageri. Totodata, in unele zile libere din perioada 1 - 6 mai, cand traficul de calatori este diminuat, sunt anulate unele trenuri de rang superior - InterCity si InterRegio, precum si unele trenuri Regio.
 
CFR Calatori recomanda pasagerilor ca, inainte de efectuarea calatoriei, sa solicite informatii despre circulatia trenurilor in statiile si agentiile CFR din Bucuresti si din tara, la numarul de telefon 021/9521 sau online pe www.cfrcalatori.ro.

4 mai 2013 04:20
Modifică setările cookies