• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Alerta de calatorie in Malta

Alerta de calatorie in Malta

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Malta ca, in perioada 21 ianuarie - 9 februarie, vor fi reintroduse controale de identitate la frontiere.

Potrivit unui comunicat al MAE, in conformitate cu datele puse la dispozitie de Ministerul Afacerilor Interne maltez, reintroducerea controalelor de identitate la frontiere are loc in contextul organizarii Summit-ului informal, la 3 februarie, si a intalnirii de lucru cu privire la implementarea Planului Comun de Actiune de la Valletta, in perioada 8 - 9 februarie.

Controalele de identitate se aplica tuturor cetatenilor care sosesc din state membre Schengen sau se indreapta catre acestea prin punctele de trecere a frontierei de la Aeroportul International din Malta si de la terminalul maritim pentru pasageri din Valletta, anunta MAE.

Ministerul Afacerilor Externe recomanda consultarea paginii de Internet www.mae.ro si reaminteste faptul ca cetatenii romani care calatoresc in strainatate au la dispozitie aplicatia ''Calatoreste in siguranta'' (disponibila gratuit in ''App Store'' si ''Google Play''), care ofera informatii si sfaturi de calatorie.


20 ianuarie 2017 15:18
Modifică setările cookies