• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Alerta pe aeroportul din Cluj-Napoca, dupa ce un pasager al unei curse Wizz Air a spus ca ar avea o bomba in bagaj

Alerta pe aeroportul din Cluj-Napoca, dupa ce un pasager al unei curse Wizz Air a spus ca ar avea o bomba in bagaj

Un avion care trebuia sa decoleze, miercuri dimineata, de pe Aeroportul International Cluj-Napoca cu destinatia Londra a intarziat aproape trei ore dupa ce un pasager a afirmat ca ar avea o bomba in bagajul de cabina, acesta fiind coborat din avion si preluat pentru cercetari de catre organele abilitate. Alarma s-a dovedit a fi falsa.

Potrivit unui comunicat al Aeroportului International „Avram Iancu” din Cluj-Napoca, unul dintre pasagerii zborului Wizz Air W63301, cu destinatia Londra Luton, a creat panica in aeronava dupa ce a facut afirmatia ca are o "bomba in bagajul de cabina”.
 
Echipajul avionului a anuntat de urgenta autoritatile, iar avionul a fost verificat astfel incat zborul a avut o intarziere de doua ore si 45 de minute.
 
"Avand in vedere gravitatea situatiei create au fost declansate procedurile specifice. Zborul a avut o intarziere de doua ore si 45 de minute. Pasagerului i-a fost intrerupta calatoria si a fost preluat pentru cercetare de catre organele abilitate. Alarma s-a dovedit a fi falsa”, se arata in comunicatul de presa al Aeroportului International „Avram Iancu” din Cluj-Napoca.
 
Potrivit oficialilor aeroportului din Cluj-Napoca, celelalte zboruri programate miercuri nu au fost afectate si se desfasoara conform programului.

26 iulie 2017 12:47
Modifică setările cookies