• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Aproape 1.000 de persoane au participat, in Capitala, la Marsul pentru viata

Aproape 1.000 de persoane au participat, in Capitala, la "Marsul pentru viata"

Aproximativ o mie de persoane au participat, sambata, la "Marsul pentru viata", care a avut din Piata Unirii pana in Parcul Tineretului din Capitala, evenimentul fiind organizat pentru a sustine adoptia, ca o solutie pentru ocrotirea copiilor nascuti de mame aflate in dificultate.

Participantii la mars s-au adunat, in jurul orei 14.00, in Piata Unirii, de unde au plecat spre Parcul Tineretului. In fruntea coloanei de manifestanti s-au aflat cativa copii, care au purtat bannnerul pe care a fost scrisa tema evenimentului din acest an - "Adoptia, o alegere nobila. Marsul pentru viata 2014". Manifestantii au purtat, pe tot traseul marsului, sute de baloane multicolore si pancarte pe care scria "Esti mai puternica decat crezi", "Adoptia inseamna dragoste", Pro adoptie", "Pro viata", Pro familie", "Pro decenta", "Pro traditie", potrivit Mediafax.
 
Marsul a fost organizat, sustin organizatorii, tocmai pentru a pune aceste ganduri in inimile romanilor si pentru a transmite ca Romania are nevoie de o cultura a adoptiei, care inseamna de fapt o cultura a vietii.
 
In Parcul Tineretului, unde participantii la mars au ajuns in jurul orei 16.00, a avut loc in continuarea evenimentului, un concert de sustinere la care au participat Vlad Mirita, Alexandra Usurelu, Bogdan Vladau, actrita Ioana Picos si Anthony Icuagu, Vlad Stoia, Beatrice Vladan, de la Vocea Romaniei.
 
Evenimentul a fost organizat si in alte orase din tara, printre care Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov, Constanta, Ploiesti, Oradea, Arad, Deva, Bistrita, Alba-Iulia, Piatra Neamt, Baia Mare si Bacau.

23 martie 2014 10:20
Modifică setările cookies