• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Trei milioane de beculete pentru sarbatorile de iarna vor fi aprinse sambata in Bucuresti

Trei milioane de beculete pentru sarbatorile de iarna vor fi aprinse sambata in Bucuresti

Aproape trei milioane de beculete de tip LED - care vor impodobi Capitala cu ocazia sarbatorilor de iarna, pe un traseu de 24 de kilometri - vor fi aprinse sambata de la esplanada cu statui din Piata Universitatii, unde a fost montat un brad inalt de 16 metri.

Startul sarbatorilor va fi dat in Bucuresti, sambata seara, prin aprinderea beculetelor si deschiderea targului de Craciun, Bucharest Christmas Market, la ora 18.00, de catre primarul general Sorin Oprescu. 

Luminitele ornamentale vor fi aprinse pe bulevardele Magheru, Nicolae Balcescu, I. C. Bratianu si Unirii, de la Piata Unirii pana la Palatul Parlamentului si de la Palatul Parlamentului pana la intersectia cu Mircea Voda, Piata Universitatii, Piata Romana, bulevardele Lascar Catargiu si Regina Elisabeta, dar si pe Soseaua Kiseleff si in Piata Victoriei, pe Calea Victoriei, la Arcul de Triumf, in Centrul Istoric, in Piata Constitutiei, Piata Regelui, Piata George Enescu si Piata Universitatii, precum si pe bulevardele Buzesti - Berzei, Ferdinand, Dacia si Constantin Prezan, in Piata George Enescu, in Centrul Istoric si in Piata Regelui. 

Tot pentru sarbatorile de iarna, au fost impodobite Piata Operei si intrarea catre Opera Romana, parcarea de la Universitate si intersectiile str. Mihail Sebastian-Calea 13 Septembrie, bd. Vasile Milea-bd. Timisoara si Sos. Progresul-Calea Rahovei. 

De asemenea, vor fi aprinse beculete pe Calea Dorobanti, bulevardul Aviatorilor, bulevardul Carol, Soseaua Bucuresti-Ploiesti, precum si in pietele Charles de Gaulle, Rosetti, Presei Libere si Roma. 

Ornamentele de sarbatori vor lumina si la intrarea in Bucuresti de pe DN1, A2, A1 si la cea dinspre Giurgiu. 

"Bucharest Christmas Market" se va desfasura in perioada 29 noiembrie - 28 decembrie, intre orele 10.00 si 22.00.


28 noiembrie 2014 15:22
Modifică setările cookies