• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Automate de cafea cu plata prin SMS

Automate de cafea cu plata prin SMS

Furnizorul roman de servicii de plata prin SMS Simplus, cu afaceri anuale de 6,2 milioane de euro, are in plan sa instaleze automate de vanzare de cafea si alte produse, precum sandvisuri, scrie Business Magazin.

Automatele vor permite si plata prin SMS in mai multe zone din Bucuresti, spune Dan Boabes, directorul general al companiei. In prima faza, Simplus vrea sa testeze reactia pietei si viabilitatea modelului de business, urmand sa extinda reteaua de automate daca lucrurile vor merge bine.
 
"Vom lansa un proiect pilot, pe care il vom desfasura timp de cateva luni si care presupune instalarea de asemenea automate de vanzare cu plata prin SMS in mai multe zone diferite din Bucuresti: in Gara de Nord, intr-un centru de business, la Piata Universitatii, undeva in aer liber", explica omul de afaceri.
 

3 martie 2013 10:16
comentarii (1)

Comentarii (1)


Redir.Ec/ManagerFootball 2013-03-03 14:51:27
Esti Pasionat de Fotbal ? ... intra Aici: Http:///Redir.Ec/ManagerFootball Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleza-te cu alti Useri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc! (Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Http:///Redir.Ec/ManagerFootball